Tapahtumia, taidetta ja uutisa...

Obscura Gallery & Studio järjestää Cafe Modikan tiloissa valokuvauskurssin lauantaina 7.3.2020 klo 13.00-16.00.

Tule koe ja näe mitä on olla kamera obscuran sisällä. Obscura Gallery & Studion rakentaa kolmen päivän kokeellisen obscuran, joka valtaa koko galleria tilan. Tavoitteena on heijastaa pieni osa Poria sisätilaan ja nähdä miten obscura optisena ilmiönä toimii.

Taiteilija Leena Lähdesmäki tutkii taiteen kautta sitä, mille ei löydy sanoja, mikä jää usein huomaamatta, häivähdyksiä ja sitä kaikkea, mikä piiloutuu ajatustemme tapetteihin.

Tervetuloa lauantaina 9.11.2019 luovalle valokuvaus kurssille Obscura Gallery & Studioon. Kurssin aiheena on omakuva. Harjoittelemme portretti kuvausta ja tutkimme itsemme kuvaamisen positiivista vaikutusta.

Obscura Gallery & Studio järjestää näyttelyn, joka tutkii omaa kuvaa.
I was I am I will be -näyttely koostuu taideteoksista, jotka käsittelevät taiteilijan omaa ideaa itsestään ja hänen olemassa olostaan.

Elokuun ajan Obscura Gallery & Studio toimii pop-up valokuvasstudiona. Kesä on ollut aivan ihana, joten meillä on aivan upeat rusketukset. Eli nyt nopeasti varaamaan valokuvausaikaa.

Beyond the ReachNeulanreikäkameralla ottamieni kuvien kautta tarkastelen ajatusta rinnakkaiselosta, muistoista ja muistamisesta. Olen luonut sarjan töitä, jotka käsittelevät ajatusta kuulumisesta useampaan eri paikkaan. Nämä teokset viittaavat maahan, paikkaan, joka on olemassa jossakin ja jonne haluamme päästä. Tämä paikka symboloi jotakin...