Tapahtumia, taidetta ja uutisa...

Lauantaina 15.8.2020 Obscura Gallery & Studio järjestää Koirien oman Pop-Up Studiokuvauspäivä eläinkaupassa Porin Murre.Kuvauksen hinta on vain 35€ (sis. alv).

Obscura Gallery & Studio järjestää Cafe Modikan tiloissa valokuvauskurssin lauantaina 7.3.2020 klo 13.00-16.00.

Tule koe ja näe mitä on olla kamera obscuran sisällä. Obscura Gallery & Studion rakentaa kolmen päivän kokeellisen obscuran, joka valtaa koko galleria tilan. Tavoitteena on heijastaa pieni osa Poria sisätilaan ja nähdä miten obscura optisena ilmiönä toimii.

Taiteilija Leena Lähdesmäki tutkii taiteen kautta sitä, mille ei löydy sanoja, mikä jää usein huomaamatta, häivähdyksiä ja sitä kaikkea, mikä piiloutuu ajatustemme tapetteihin.

Tervetuloa lauantaina 9.11.2019 luovalle valokuvaus kurssille Obscura Gallery & Studioon. Kurssin aiheena on omakuva. Harjoittelemme portretti kuvausta ja tutkimme itsemme kuvaamisen positiivista vaikutusta.

Obscura Gallery & Studio järjestää näyttelyn, joka tutkii omaa kuvaa.
I was I am I will be -näyttely koostuu taideteoksista, jotka käsittelevät taiteilijan omaa ideaa itsestään ja hänen olemassa olostaan.

Elokuun ajan Obscura Gallery & Studio toimii pop-up valokuvasstudiona. Kesä on ollut aivan ihana, joten meillä on aivan upeat rusketukset. Eli nyt nopeasti varaamaan valokuvausaikaa.