The Shades of Pori 3-28.9.2019

13.08.2019

The Shades of Pori on Sándor Alex Tallodi & Tatjaana Morton yhteisnäyttely.

Sándor Alex Tallodi on romanialainen valokuvaaja, joka asuu ja elää Porissa. Sándorille valokuvaus on taiteellinen ilmaisu. Hänelle valokuvaus on muoto nähdä ja kokea ympäröivää maailmaa. Hän on kiinnostunut tutkimaan valokuvan ominaisuudesta ikuistaa hetkiä ja muistoja.

Sándorilla on vuosien kokemus Porin ja ihmisten kuvaamisesta. Hänen kokemuksen on luonut hänelle mystisen ja ainutlaatuisen tavan valokuvata kaupunkimaisemaa ja ihmisiä. Sándor tarkastelee aktiivisesti kameransa avulla uusia tapoja tutkia maailmaa eikä hän rajoita tyyliänsä tai perspektiiviänsä yhteen kohteeseen.

Tatjaana Morton on valokuvataiteilija, joka tutkii muistoja ja kokemuksiamme kuulumisesta tähän maailmaan nelanreikä kameran avulla. Hänen valokuvateoksilla on usein voimakas epäselvyys joka luo ajatusta rinnakkaiselosta ja muistelusta. Tatjaanalle ääni ja sen tallentaminen on toinen tapa luoda taiteellinen kokemus, joka vastaa hänen mielenkiintoaan tutkia meidän suhdetta ja kokemusta ympäröivään maailmaan.

The Shades of Pori -näyttelyssä on esillä valikoima Sándor Alex Tallodi mustavalkoisia kuvia yhdessä Tatjaana Mortonin kokeellisen ääniteoksen kanssa, joka tarkastelee hiljaista hälinää. Molemmat taiteilija ja heidän teokset tutkivat Porin keskustaa ja sen lähistöä


Lisätietoa Sándor Alex Tallodista löydät Facebookista (Sándor Alex Tallod) ja instagramista (sandortallod). Tai ota yhteyttä sähköpostitse tallodis@yahoo.com

Lisätietoa Tatjaana Mortonista www.tatjaanamorton.com

The Shades of Pori - valokuvaus kekustelu 4.10.2019

Obscura Gallery & Studiossa perjantaina 4.10.2019 klo 14.00 voit osallistua keskusteluun Unkarilaisen valokuvaajan Sandor Alex Tallodi kanssa.

Hän kertoo omasta valokuvaamisestansa ja valokuvista jotka ovat osanan The Shades of Pori näyttelyä.


Toivomme, että keskustelu tehdään suomeksi. Sandor opiskelee suomenkieltä ja tämä on osana hänen opintoa. Kiitos.


Tilaisuus on ilmainen ja paikalla on kahvi tarjoilu.
Tervetuloa.