Luova valokuvaus kurssi 9.11.2019

01.10.2019

(english below)

Tervetuloa lauantaina 9.11.2019 luovalle valokuvaus kurssille Obscura Gallery & Studioon. Kurssin aiheena on omakuva. Harjoittelemme portretti kuvausta ja tutkimme itsemme kuvaamisen positiivista vaikutusta.

Moni meistä kuvaa oma perhettä, ystäviään ja elämää ympärillämme. Mutta aina ei ole helppoa olla itse kuvassa. Voi olla että se ei ole mahdollista kuvaus tilanteessa tai emme halua olla kuvissa. Valokuvaaminen on positiivinen kokemus. Ja itsemme kuvaamisella voi olla hyvin voimauttava vaikutus.

Tämän kurssin aikana harjoittelemme kuvaamista eri valaistuksissa. Kokeilemme eri lavastuksia ja tyylejä kuvaamaan itseämme. Ja tavoitteena on saada kuva, johon sinä olet tyytyväinen.

Luova valokuvaus kurssi on lauantaina 9.11.2019 klo 11.00-14.00. Kurssilla on 10 paikkaa. Ilmottauminen 7.11.2019 mennessä.

Kurssin hinta:

45 euroa (sis alv) ja hintaan kuuluu materiaalit, kahvi ja tee. Kurssi maksetaan paikan päällä. Kortti tai käteismaksu.

Kurssilla tarvitset oman kameran tai kamerapuhelimen. Suosittelemme ottamaan mukaan myös kamera jalustan.

Tervetuloa.

Lisätietoa:

044 244 4664/ Tatjaana Morton

obscuragallerystudio@gmail.com

Welcome to the Creative Photography Course at Obscura Gallery & Studio on Saturday 9th November 2019. The subject of the course is self portrait. We practice portrait photography and explore the positive impact of self-portraiture.

Often we photograph our own family, friends, and the life around us. But it is not always easy to be in the picture ourselves. It may not be possible or we do not want to be in the picture. Photographing is a positive experience. And self portrait can be a very empowering method.

During this course we practice shooting in different lighting. We try different sets and styles to photograph ourselves. The aim for this course is to get a picture that you are comfortable with.

The Creative Photography Course is on Saturday 9th November2019 from 11am to 2pm. The course has 10 places. Apply for your place by 7th November 2019.

Course price:

45 € (incl. VAT) and it includes materials, coffee and tea.

You can pay the course at the day with card or cash payment.

You will need your own camera or camera phone for the course. We recommend to take a tripod as well.

Welcome.

More information:

044 244 4664 / Tatjaana Morton

obscuragallerystudio@gmail.com